ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ

Facebook
banner image
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Τζέλος Αλέξης | Κηπουρικές Εργασίες Λαγονήσι Αττική
 
Για να μην υποβαθμιστεί ένας κήπος που με τόσο κόπο και χρήμα έχει δημιουργηθεί, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αμεληθεί και να αποφευχθεί η συντήρησή του. Η συντήρηση του κήπου σας είναι σαφώς η πιο επίπονη αλλά και ταυτόχρονα μια σημαντική διαδικασία ώστε να μπορείτε να χαίρεστε τον κήπο σας.

Η επιχείρησή μας “ΤΖΕΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, παρέχει υπηρεσίες συντήρησης κήπων σε οικίες και σε διαμορφωμένους χώρους πρασίνου όπως πάρκα, ιδιωτικοί κήποι, βεράντες καθώς και σε επαγγελματικούς προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα.

Διαθέτοντας μία εξειδικευμένη ομάδα, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, οποιοδήποτε έργο συντήρησης κήπου, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, στα Καλύβια, στο Λαγονήσι, στην Ανάβυσσο, στο Κορωπί, σε όλα τα Μεσόγεια και όλη την Αττική.

 


 

 
 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ
 Περιποίηση Χλοοτάπητα
Πότισμα ή Έλεγχος και συντήρηση αυτόματου ποτίσματος
Κλάδεμα φυτών και δέντρων
Καθαρισμός του χώρου από φύλλα
Προστασία, λίπανση & αναζωογόνηση φυτών 
 
Οι διαδικασίες συντήρησης του κήπου σας γίνονται από εξειδικευμένους και έμπειρους κηπουρούς οι οποίοι χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία σας εξασφαλιζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προτείνουμε λύσεις που διαμορφώνονται βάσει της κατάστασης, των αναγκών και των προσδοκιών του κήπου και του κάθε χώρου πρασίνου. Έτσι, μπορούμε να διατηρούμε τον κήπο σας όμορφο με την κατάλληλη φροντίδα κάθε εποχή του χρόνου, από την Άνοιξη έως το Χειμώνα.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

ώστε να περάσουμε από το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την κατασκευή ή την συντήρηση του κήπου σας.