ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ

Facebook
banner image
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Τζέλος Αλέξης | Κηπουρικές Εργασίες Λαγονήσι Αττική
 
Μετατρέψουμε το άχαρο και βαρετό μπαλκόνι σας σε μία όμορφη γωνιά ή τον κήπο σας σε μία όαση για να περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Η επιχείρησή μας “ΤΖΕΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, μελετώντας με προσοχή τις ανάγκες σας και κατανοώντας τις επιθυμίες σας μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό  και την κατασκευή κήπων και γενικά έργων πρασίνου στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά ο κήπος σας θα γίνει ένας χώρος ηρεμίας, απόλαυσης, παιχνιδιού και συγκέντρωσης που θα επιδιώκετε να περνάτε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας όλες τις εποχές του χρόνου. Στόχος μας να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου εξυπηρετώντας πρώτιστα τον ανθρώπου και τις ανάγκες του, σεβόμενοι πάντα την φύση και το περιβάλλον.
 
 
 
Με γνώση & ιδέες... 
αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες, από τη σύλληψη και τη σχεδίαση ως την τελική κατασκευή κήπων και έργων πρασίνου σε οικίες, πολυκατοικίες, εταιρικούς ή επαγγελματικούς χώρους, ακόμα και σε βεράντες στα Καλύβια, στο Λαγονήσι, στην Ανάβυσσο, στο Κορωπί, σε όλα τα Μεσόγεια και όλη την Αττική.
 
 
 
 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ


Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αυτόματου συστήματος άρδευσης στον κήπο σας προσφέροντάς σας ποιοτικές λύσεις οι οποίες θα σας απαλλάξουν από το άγχος και τον κόπο του ποτίσματος. Απλά προγραμματίζετε το αυτόματο σύστημα ποτίσματος και ο κήπος σας δεν θα διψάσει ποτέ.
 

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ - ΓΚΑΖΟΝ

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε χλοοτάπητα στον κήπο σας για να δημιουργήσει έναν υψηλών προδιαγραφών χώρο πρασίνου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο και τύπο χλοοτάπητα που ταιριάζει στις ανάγκες του κήπου σας.
 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Εκτός από τη χρήση φυτικού υλικού, μπορούμε να σας προτείνουμε διάφορες κατασκευές για την αισθητική αναβάθμιση του κήπου σας όπως λίμνες, ρυάκια, πέργκολες, βραχόκηπους, συντριβάνια, βότσαλα, καταρράκτες, φυτεύσεις σε γλάστρες, ζαρντινιέρες, πιθάρια και ότι άλλο επιθυμείτε ώστε να έχετε τον δικό σας παράδεισο.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις και εναλλακτικές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας ώστε να αποκτήσετε οικονομικά τον κήπο των ονείρων σας.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

ώστε να περάσουμε από το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την κατασκευή ή την συντήρηση του κήπου σας.