ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
banner image
 
ΤΖΕΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
Κηπουρικές Εργασίες Λαγονήσι Αττική
 
Η επιχείρησή μας “ΤΖΕΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κηπουρικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την κατασκευή και την συντήρηση κήπων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η δημιουργία μοναδικών λύσεων για τον εξωτερικό χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη την εύκολη και οικονομική λύση με έργα πρασίνου μικρής και μεγάλης κλίμακας. 

 


 

 
 
Έχοντας δημιουργήσει έως σήμερα εκατοντάδες έργα πρασίνου ανεξαρτήτου μεγέθους και τεχνικής δυσκολίας, στα Καλύβια, στο Λαγονήσι, στην Ανάβυσσο, στο Κορωπί, σε όλα τα Μεσόγεια και σε όλη την Αττική είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους έργο πρασίνου μικρής ή μεγάλης κλίμακας, από κήπους οικιών έως κήπους ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και διάφορα μεγάλα έργα πρασίνου.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή και συντήρηση κήπων εγγυάται μια ποικιλία προτάσεων υψηλής αισθητικής και την ανάδειξη του χώρου σας, ενώ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε και ο σεβασμός μας στις επιθυμίες του πελάτη μπορούν να σας εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα και για τον δικό σας κήπο.

Γνωρίζοντας καλά όλες τις κηπουρικές εργασίες και ερευνώντας διαρκώς για νέες προτάσεις και ιδέες στο χώρο της κηπουρικής μπορούμε να διαμορφώσουμε τον κήπο σας, το μπαλκόνι αλλά και κάθε χώρο πρασίνου σε όαση ξεκούρασης.
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί, στα Καλύβια, στο Λαγονήσι, στην Ανάβυσσο, στο Κορωπί, στην Αγία Παρασκευή, σε όλα τα Μεσόγεια και την Αττική.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

ώστε να περάσουμε από το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την κατασκευή ή την συντήρηση του κήπου σας.